Wednesday, 23 May 2012

NgAji RaJin-RajIn...ni La HaSilnya :)

Assalamualaikum

agak2 reader suma....ape la hasil klau kita ngaji rajin2 ye? Haaa...sya sronok sgt2 ptg ni, lpas mak ngn ayah balek dr pantai (hospital tau..stg igt pantai yg da ayaq plak..kekeke), parent sya bwk sya ngn adek p supermarket....klau dlu time kecik2, sebut ja nk p supermarket mesti nk ikot punya....kt tmpt sya ni xdak la megamall besaq2 mcm kt kl nuh..lgpun sya bknnya anak dato' mna2...cumalah anak sepasang suami isteri yg brgelar sbgai guru shja :) tp ayah sya bru je pencen taun lpas...ok berbalik kpd tajuk asal. Dsbbkn sya dh dpt dekan 2 kali, jd mak ayh sya dgn senang hati belikn _____ baru....yeaaa...syukur alhamdulillah, kbetulan _______ sya dh teruk sgt dh, ye la masa dok kt u, jln jauh..tapak tu mmg haus lah..kan :)


hehe..teka apa??
haa...dlm kotak ptg td beli, yg kt luaq tu beli kemarin :)
kasut baru utk sem 3 nnty..yippie :)
ni sya beli kt billion..last stock juz rm10.00..murah kan tp ada 2 3 psg jer ^^, sape cepat sempat la :)
sandal caspia ni nak lama dh, tgok2 sale rm19.00..ape lg, grab la 1 :)
sya paling suker yg ni, sbb wrnanya lembut sgt2 :) luv it^^

yg ni sandal nk pegi kuliah :)
hehe.....jeles x??? xda la..korang mesti dpt beli bnyk lg + mahal dr kasut2 sya ni kan...dpt 4 psg pun sya dh bersyukur sgt2..terima kasih mak ayah :) sya janji akan blajar bersungguh2 :) sya akan balas jasa mak ayah :) luv u my lovely parent :) 

haaa....kt bwh ni wedges sya, sya beli kt arau msa kuaq ngn rumate..sya beli tp xpakai..hrganya pun sgt murah..sape nak..sya mmg xpkai..sya tgh pkiaq nk bg kt spa la...hurmmm..ade ke org nk sbb murah je kasut ni, sya terbeli pun sbb trpikat sbb nk ikat kasut tu ada riben, nmpk mnarik..hehe..sya mmg ktinggalan bab fesyen n style ni..hehe..agak2 ada ke org nak kasut ni ye????


ni dr depan :)
ni dr sisi...

#mengaji la rajin2, insyaAllah bnyak hasil yg akan dpt kelak :))

ღ l o t s o f l o v e ღ

69 comments:

  1. sy lah org paling jeles bile bace entry ni..sy pun sibuk mencari kasut untuk sambung belajar nnt..tgk lah nnt..sy balas dendam balik..haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...nnty sya nk tgok jgk kasut acik :)

      Delete
  2. waaaahh , jelesnye . nak jugak kasut2 . kasut paling comel yg mula2 sekali tuh . esok bagi teya . ye .. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. teya...kasut tu la pling murah sbb pghbisan stok..juz rm 10 je tau :)

      Delete
  3. Salam,

    Tahniah Sya!Course Sains ape ni?Samalah kita, budak uitm gak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..sains shj...blum specific lg :) uitm dihatiku ^^

      Delete
  4. comel-comel semua kasut dia :) , jelesss ni ^^

    ReplyDelete
  5. comel sangat kasut yang first tuu!

    ReplyDelete
  6. waa cantiknya kasut tu :)

    ReplyDelete
  7. mak ai...bnyknyerr koleksi kasot.. wohooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. xda la koleksi..utk sem 3 nnty nk pegi kuliah :)

      Delete
  8. manisnya sepatu2 nya xixiixi :D

    ReplyDelete
  9. waaahhh..suka2..lawa2.. liza suka kumpul kasut gak..lalala

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq :) ksut liza mesti cantik jgk :)

      Delete
  10. nakk satu! hoho. singgah, baca, komen dan follow. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tq for comment :) eh2 xblh2...sya xpkai lg..syg nih :)

      Delete
  11. Semua kasut nampak cantik2 :D hee.

    ReplyDelete
  12. wahh ! best nye ! untungla~ dahla cantik2 smua.. nak jugakkk !

    ReplyDelete
    Replies
    1. skali skala kan :) xpe fifah bljaq rjin2, nnty parent fifah mesti blikn utk fifah lg cantk dr ksut sya :)

      Delete
  13. cantiklah kasut2 tu. Kasut last sekali pun cantik ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq lily..yg last tu xtau dh nk wt apa..xnk pkai pun :)

      Delete
  14. atotot . comel laa kasut tu !

    ReplyDelete
  15. huhuhu yg caspia tu same je ngn aq pnya.. cume aq nyer kaler htam... huhu byk kasut, borong ye?? gtu la klu tym ngaji mmg byk guna ksut, sme la mcm aq asal masuk sem mesti bli kasut(beli byk2), almaklumlah berjalan pegi kuliah jauh, tapak kasut mnjadi haus, kena tym hujan basah dan cpt tapak tercabut kn??? heheh anyway i like u style sme je kte, smpi kat uma aq ..lpas abis blaja penuh ngn kasut2 aq.. heheh rasa syg nak buang sebab kenangan tym blaja ada kat ctu... beli byk2 lg ya... rindu tym study

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul2..time study ni la bnyk kasut kna beli sbb nk jln jauh2..kasut plk cepat je rosak :) mmg bnyk kasut time ni kan :)

      Delete
  16. waa tahniah...
    pergh byk kasut 2

    ReplyDelete
  17. wau, lawa kasut, pandai pilih...

    ReplyDelete
  18. banyak nye kasut2 tu..mintak satuboleh...hehik

    ReplyDelete
  19. wah best la sya .
    dapat hadiah banyakkkk (:
    sya belajar kat uitm kos apa ? (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..amalina ngaji pndai2 mesti dpt jgk nnty.. sya bljar kos sains :)

      Delete
  20. semua cantik2.....
    sesuai untuk pelajar......:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya...btul2 utk pljr sgt sesuai :)

      Delete
  21. Replies
    1. xda la...fieha msti bnyk kasut lg dr sya kan :)

      Delete
  22. cntikk je kasut yang lastt tu .. knape akak xnak pakai ,.. comel lha .. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....sya xsesuai pkai tumit tggi2 ni.stg trgolek pulak :)

      Delete
  23. wah,banyaknya kasut dia,heee.....best best:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xla bnyak sgt...utk sem baru..hehe ++ smgt nk pegi bljr :)

      Delete
  24. peh..ni rjin btul update psl kasut..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. smgt nk pegi bljr..cm gini la jdnya :)

      Delete
  25. wahh, banyaknya kasut. syoknya! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. amanina pun blh dpt jgk...bljr rjin2 tau :)

      Delete
  26. Amboi.. banyaknya kasut die..

    ReplyDelete
  27. banyak nye kasut..teruskan berusaha kecapi redha-Nya

    ReplyDelete
  28. waaaahh , banyaknya kasut. jelesnye . nak jugak kasut2 tuhh .

    ReplyDelete