Friday, 15 February 2013

PAVLOVA

Assalamualaikum

Post pertama utk tahun 2013 ni...
Sya cuma nk share bberapa keping gmbar PAVLOVA yang Sya buat. Sbelum ni beli, kecik ja RM10, xpuas makan dh abes. Skrg Sya buat regular size mcm tu la tp tebal...Alhamdulillah...jadi dan smpai menjilat jari :)

>>nah beberapa keping gmbar utk tatapan para readers skalian




#mudah dan senang utk buat Pavlova ni...kawan2 blh la try buat kt rmh jgk :)

>nk promote ni...
Buat sesaper peminat  RUNNING MAN , klau berminat nk beli Varsity or Tshirt Runningman or artis KPOP yg len, blh la like and order dgn abg sya kt page ni
TeeDesignAndSales
 


ღ l o t s o f l o v e ღ

9 comments:

  1. Sedapnye pavlova <3 tibe2 rase lapar... haha

    ReplyDelete
  2. nampak sedap je sebab ada banyak buah-buahan :)
    tak pernah rasa lagi pavlova.

    ReplyDelete
  3. pavlova? first time dengar tapi nampak sedap je.. nak resipi boleh? ^_^
    http://www.zahidahwahid.com/2012/10/kek-lapis-cheese/

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, sya pun start tau pavlova sbb tgok masterchef :)
      resepi pavlova
      4 bji tlur putih, 1 sdu tpung jgung, 1 cwn gula halus, 1 sdu esen vanilla dgn 1 sdu cuka mkn.
      utk topping guna whipping cream dgn buah2 yg msam utk seimbangkn rsa manis kek.

      Delete
  4. pavlova..tak pernah lagi merasa..hehe.. mcm manis sgt ja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg manis Nana...sbb tu letak buah2an yg masam bnyak2 ats kek tu, spya rasa dy seimbang balek :)

      Delete
  5. Replies
    1. try la cuba @shakirah rosli :)
      mudah je :)

      Delete