Monday, 24 September 2012

Alhamdulillah....Di sebalik segala UJIAN pasti ADA HIKMAHNYA :)

Assalamualaikum semua :)


Amin Ya Robb...Syukur Alhamdulillah...hehe teringat lagu nasyid...syukur..syukur...alhamdulillah... Ok berbalik kepada topik untuk kali ni, sya nk story mory kt ampa suma. Firstly yg sya xleh lupa, One morning rainy day....sya cycle going for exam mathematics. mula2 tu hujan renyai2...so igt nk redah je laa...tp on my way hujan...subhanallah...lebatnya sampai lencun abes sya n also my fren cik naddy ( i'm so sooooorryyy nadiah...its my fault) Dsebabkan hujan sgt lebat, sya decide brenti kt tgh jln and park my bicycle under tree je.. Sya tumpang payung amy ke klas, n ndiah tumpang payung azlin. Memang rsa mnyusahkan, tapi apa lg blh buat, sbb sya ada exam, mau ke x mesti pergi, imust GO!!! Naseb sya baek sbb diorang suma dah start exam, ye laaa diorang suma pakat tunduk kt kertas, jadi diorang xperasan la sya yang basah lokoih ni... Sya jawab exam tu mmg totally dlm keadaan basah. 

Alhamdulillah...on my way to finish the last question....my lect keep looking on my paper. Suddenly he make a change to the question after seing my solution. Ok nevermind about that, the most thing that i couln't forget is he take my paper and check it...and he say... " ok, sekarang dah ada sorang dapat full mark" Ya Allah...syukur alhamdulillah...after that my lect went back to his sit and take his red pen and came back to me, he mark my paper and put the mark, after that he took my paper and say..."awak duduk je, tunggu dan keluar sekali yang lain bila masa dh abes nnti" Jadi sya just duduk je tengok sana sini di samping mengeringkan pakaian yang basah kuyup tadi. Alhamdulillah...di sebalik segala ujian yang mendatang pasti ada hikmah disebaliknya...tp kita kena sabar menanti kerna Allah sudah pasti mengaturnya pada waktu yang sesuai untuk kita. Amin ya Robb....

#so soooryyy because my english is sooo bad. sya baru dapat tau result muet sya. i just got BAND 3 je... want to take it again??? or mybe not.. sbb sya rsa mmg kemampuan sya disitu sja.




ღ l o t s o f l o v e ღ

8 comments:

  1. alhamdulillah,..tahniah sya..:)

    ReplyDelete
  2. waaa dpt fullmark,congrate dear :) niwey,band 3 dah ok dah :D

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah . congrate ye sys :)

    ReplyDelete
  4. sy pun band 3 T_T lg 3 nk ke band 4. tp still kne repeat sbb sye kne dptkn band 4 tuk graduate nnt

    ReplyDelete